Közel 100 ezer euró közpénzbe került Gálfi „ingyenes” kampánya

 

 A nem kampányoló, a kampánypénzt a szegényeknek felajánló polgármester szimpatikusnak tűnhet, de sajnos el kell szomorítanunk olvasóinkat: Gálfi most is pont úgy hazudik ahogy az elmúlt években tette. 


Csodálatos hely a romániai közbeszerzési portál, rengeteg hasznos dolgot lehet megtudni, például azt, hogy a Gálfi Árpád vezette polgármesteri hivatal kiktől és miket vásárol a város pénzéből. Most azért néztünk itt szét, mert a POL jelöltje éppen azt kiabálja a világba, hogy ő saját pénzen kampányol, meg inkább nem is kampányol, hanem a szegényeknek adja a pénzt.


Ehhez képest tény, hogy a világjárvány ideje alatt, 2020 folyamán polgármesterünk több tételben összesen 100.000 lejt költött sajtómegjelenésre, amiből 50,000 lejt kapott a Star rádiót működtető Atlas Media KFT, és ugyancsak 50.000 lejt a Prima Rádiót és a Székelyhont működtető Transversum KFT.


Mindezek mellet a polgármester 2016-os online kampányát az interneten igazgató Minic Studio KFT szintén csak idén 123.000 lejre kapott megrendelést. A listának koránt sincs vége, hiszen a polgármesteri hivatal 2020 folyamán 43.200 lejre vet szolgáltatásokat Lőrincz Csaba fényképész, egyéni vállalkozótól.


Gálfi Árpád évi tízezer euróért fotóztatja magát, amint éppen kezet fog, és súlyos százezreket költ médiára, kampányra. Ezek azok a százezrek, amiket állítása szerint a szegényeknek adott.


Hát, Isten áldja városunkat!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Mikor mondd igazat a polgármester?

Oda jutottunk…